Kort overzicht - Bicasa
Kort overzicht - massage en lichaamsgerichte therapie

Kort overzicht

Massage

INTEGRATIEVE MASSAGE, 75 min.,  is puur genieten. Je gaat uit de kleren voor zover je dat zelf wil. Je wordt deels toegedekt met een doek.
Een eerste massage is een tryout, je maakt dan kennis met deze heerlijke massage.
Bij volgende massages kan je je voorkeuren aangeven zodat de massage een meer persoonlijk accent krijgt.

ADEMSYNCHRONE MASSAGE, 60 min.,  voor wie reeds ervaring heeft met de integratieve massage.
Een massage die het ritme van je ademhaling volgt, heerlijk diepe ontspanning.

RUG-SCHOUDER-NEK MASSAGE, 45 min.,  een korte, intense massage met een groot effect.

HOLISTIC PULSING, 60 min., voor deze vorm van lichaamswerk hoef je niet uit de kleren (doe best wel makkelijke kleding aan). Er wordt geen olie gebruikt.

DIEPTEMASSAGE, 60 min.,  voor wie reeds ervaring heeft met de integratieve massage. Dit is steviger werk. De deep-tissue-­technieken nodigen de sterk aangespannen spieren uit om los te laten.

LOMILOMI MASSAGE, 75 min.,  vanwege het nodige vertrouwen wordt de lomilomi massage niet als kennis­makings­sessie (tryout) gegeven.
Deze intuïtieve lomilomi massage (Kahi Loha) is een massage waarbij handen, onderarmen en ellebogen gebruikt worden. Er wordt ruim veel olie gebruikt.
Deze massage wordt enkel gegeven aan cliënten die reeds ervaring hebben met integratieve massage of een andere helende massagevorm in mijn praktijk.
Het vraagt vertrouwen tussen cliënt en behandelaar, het lichaam wordt nauwelijks afgedekt en het hand-arm-lichaamscontact is intens.
Breng voor deze massage zelf een badjas en een handdoek mee.

Lichaamsgerichte therapie

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier bekijken we of deze werkvorm iets voor je kan betekenen, is dit wat je nu nodig hebt?

“Voel je goed in je lijf”, 4-8 sessies van 1.30u.
Samen gaan we op onderzoek naar wat je lichaam je te vertellen heeft.
Aangeven van grenzen, bewust zijn van de adem, gevoelens (ook lastige) toelaten en jezelf toestaan je vrij te uiten. Versterk het contact met je lichaam en je gevoelens.
Je gaat hierbij je eigen proces, op jouw tempo.

Voel je thuis in je leven”, 4-8 sessies van 1.30u.
Na het 8-weken traject kan je je reis verderzetten in verdiepingssessies (of je houdt het bij de opgedane ervaringen)
In deze fase worden de diepere spierlagen en het bindweefsel los en soepel gemaakt met deep-tissue-­technieken. Je werkt zelf bewust mee, een gerichte ademhaling ondersteunt het hele proces.

+