Massage

Voor wie mentaal en fysiek tot rust wil komen, voor wie op een gezonde manier z’n dagdagelijkse stress wil loslaten, massage brengt de natuurlijke stroming in het lichaam terug op gang zodat het daarna helemaal┬áontspannen en met vernieuwde energie verder kan. Massage, heerlijk!

Integratieve massage

Een Integratieve massage begint met een “dynamische massage”. Op een zachte en ritmische wijze wordt men gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een erg diep niveau openend en ontspannend.
Daarna ontvangt men met warme olie een “intu├»tieve massage”. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties zijn een weldaad voor lichaam en geest.
De laatste stap is de “polariteitsmassage”. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen en komt het denken tot rust.

Integratieve massage combineert hierdoor drie wezenlijke handelingen die een moeder spontaan doet wanneer haar kind zich heeft bezeerd: het zachte wrijven op de pijnlijke plek, het rustige wiegen om het kind tot rust te brengen en het troostend koesteren met de handen.

Integratieve massage is een holistische massage. Ze beoogt een integratie van lichaam, geest en ziel.

+